Αναζήτηση:
ΝΕΑ Big fonts Small fonts Normal fonts Print Page Send page
01/06/2014 - Για 1η φορά στην Ελλάδα Επαναστατική χειρουργική επέμβαση για το γλαύκωμα!

Πολύ πρόσφατα εφαρμόζουμε μια καινούρια χειρουργική επέμβαση στην αντιμετώπιση του γλαυκώματος η οποία ονομάζεται SIGS.
 
Η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία μόνο με σταγόνες (χωρίς ένεση) και διαρκεί περίπου 10 λεπτά, χωρίς να απαιτεί την τοποθέτηση ραμμάτων. Το άλλο βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική δεν έχει πρακτικά επιπλοκές,σε αντίθεση με τις συνηθισμένες επεμβάσεις. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι ιδιαίτερα ατραυματική και έτσι δεν προκαλεί τοπική φλεγμονώδη αντίδραση στο μάτι.
 
Η μείωση της πίεσης των ματιών σε χαμηλά επίπεδα επιτυγχάνεται σε ποσοστό 95% των περιπτώσεων και στις υπόλοιπες περιπτώσεις η επέμβαση μπορεί να επαναληφθεί εύκολα.
 
Οι ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε αυτή τη χειρουργική επέμβαση μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες μέσα σε 2 ημέρες, σε αντίθεση με τις κλασσικές μεθόδους που απαιτούν πάνω απο 15 ημέρες. Η επέμβαση SIGS είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για περιπτώσεις όπου πρέπει να γίνει ταυτόχρονα και επέμβαση αφαίρεσης καταρράκτη, μη επιβαρύνοντας το μάτι παραπάνω.
 
Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε σε συνεργασία με χειρουργούς οφθαλμίατρους απο όλο τον κόσμο, προσφέροντας τη δική μας εμπειρία για την περαιτέρω βελτίωση της μεθόδου, η οποία έχει φέρει πραγματική επενάσταση στη θεραπεία του γλαυκώματος.

« Πατήστε εδώ για να επιστρέψετε στην προηγούμενη σελίδα

 
Copyrights © Lasereye - D. Alexopoulos 2020. All rights reserved.