Αναζήτηση:
ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ; Big fonts Small fonts Normal fonts Print Page Send page

Η Οφθαλμολογία είναι η επιστήμη που ασχολείται με τη φροντίδα του πιο σημαντικού και ευαίσθητου οργάνου του σώματος.
 
Η εξέλιξή της είναι καταιγιστική και άμμεσα εξαρτώμενη απο την τεχνολογία.
 
Ο επιστημονικός διευθυντής του Laser Eye, Δημήτρης Αλεξόπουλος και οι συνεργάτες του είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στην ανθρώπινη αλλά και άρτια επιστημονική προσέγγιση του προβλήματος κάθε ασθενή.

Η εξειδίκευση του Δ. Αλεξόπουλου στην διάγνωση και χειρουργική του πρόσθιου τμήματος του οφθαλμού εγγυάται την πλέον σύγχρονη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν τους τομείς τής Διαθλαστικής χειρουργικής, του Καταρράκτη, του Γλαυκώματος, του Στραβισμού άλλων σχετικών παθήσεων.

Η απουσία δέσμευσης με συγκεκριμένες κλινικές ή θεραπευτικά κέντρα είναι συνειδητή επιλογή και μας δίνει τη δυνατότητα χρήσης όλού του διαθέσιμου σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, ανάλογα με τη φύση του προβλήματος του κάθε ασθενή.

Η συνεχιζόμενη επιστημονική εκπαίδευση, η αυστηρή επιλογή και ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός του κέντρου μας εγγυώνται αποτελεσματική λύση στις οφθαλμικές παθήσεις, μέσα σε ένα περιβάλλον που τιμά την παρουσία του ασθενή.
 
Επίσης το κέντρο μας δίνει την δυνατότητα στους ασθενείς να επικοινωνήσουν διαδικτυακά μαζί μας, ώστε να πάρουν απαντήσεις που αφορούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προβλήματος τους.

 
Copyrights © Lasereye - D. Alexopoulos 2020. All rights reserved.